Contact

Wachtlijst is open voor 2024.

Leuk dat u interesse heeft in een pup van ons. Wij mogen in 2024 weer verschillende nestjes ontvangen. Heeft u interesse mag u altijd een bericht achterlaten en dan kom ik daar bij u op terug. Momenteel genieten wij van de kerstvakantie en zal de mail niet regelmatig gecontroleerde en beantwoord worden maar vanaf 9 januari wordt de mail weer opgepakt.

Een nieuwe pup vraagt een hoop tijd, liefde en geduld. De gemiddelde levensduur van een Australian Labradoodle is 12-15 jaar. Het zijn actieve en intelligente honden die aandacht, training en beweging nodig hebben.

Het is heel belangrijk voor ons dat onze puppy’s bij liefdevolle mensen terechtkomen, waar ze alle zorg krijgen die ze nodig hebben. Bij ons wordt er dan ook veel aandacht besteed aan socialisatie.

Bent u geïnteresseerd in een Australian Labradoodle-pup en de wachtlijst is geopend. Stuur dan een mail en u ontvangt een inschrijfformulier.

Uw inschrijving wordt in behandeling genomen als dit formulier compleet is ingevuld, ondertekend is en de aanbetaling van 150 euro is voldaan. Deze aanbetaling wordt verrekend bij aankoop van de pup en is niet terug vorderbaar.

Maud op ’t Hoog
Rootven 12A
5066AW Moergestel
maudopthoog@hotmail.comVul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier