Nestjes

Didi pup

Onze wachtlijst is gesloten! In 2021 pas weer een eerst volgend nestje.

Helaas moeten wij u laten weten dat de weer wachtlijst gesloten is! Wij vinden het heel spijtig dat wij vele van u hebben moeten teleurstellen. De vraag is momenteel te groot en ons aanbod minimaal. We hebben een mooie dracht gezien op de echo, echter wel maar een aantal pups op te vergeven. Met deze enorme vraag is het bijna niet werkbaar om de wachtlijst open te zetten. Wij hebben voor deze werkwijze gekozen omdat wij anders begin van het jaar al de wachtlijst kunnen sluiten voor het gehele jaar. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Uiteraard zouden wij ieder van jullie gelukkig maken met een pup. Wij hopen dat u snel een pup in uw gezin mag verwelkomen, bij ons of wellicht bij een collega fokker. In 2021 verwachten wij pas weer een eerst volgend nestje.

 

Zodra onze wachtlijst open kan zullen wij dit communiceren op onze website en social media. De vraag is momenteel erg groot en de verwachtingen zijn dat de wachtlijst helaas niet lang open zal blijven staan. Mocht u interesse hebben in een pup van ons, adviseren wij om de website en social media in de gaten te houden. Inschrijven is alleen mogelijk op het moment dat de wachtlijst open staat.

 

Wij hebben voornamelijk de medium Australian Labradoodles. Het mini formaat kunnen wij u niet bieden. Wel hebben we een teefje die kleine mediums pups schenkt en een teefje die grote mediums pup geeft. Mocht u daar specifiek interesse in hebben laat dit dan even weten.

Heeft u vragen vul dan het contactformulier in en wij komen bij u terug.

 

Alle pups zijn voordat ze het nest verlaten:

Gecontroleerd door de dierenarts

Ge├źnt

Ontwormt

Gechipt

Geregistreerd bij de ALAEU

Krijgen een stamboom

Krijgen een paspoort.