Nestjes

Didi pupNestjes

Momenteel is onze wachtlijst gesloten. Zodra onze wachtlijst open kan zullen wij dit communiceren op onze website en social media. De vraag is momenteel erg groot en de verwachtingen zijn dat de wachtlijst helaas niet lang open zal blijven staan. Mocht u interesse hebben in een pup van ons, adviseren wij om de website en social media in de gaten te houden. Inschrijven is alleen mogelijk op het moment dat de wachtlijst open staat.

Wij hebben voornamelijk de medium Australian Labradoodles. Het mini formaat kunnen wij u niet bieden. Wel hebben we een teefje die kleine mediums pups schenkt en een teefje die grote mediums pup geeft. Mocht u daar specifiek interesse in hebben laat dit dan even weten.

Nieuws! 14-09-2020
Luna is gedekt door ons nieuwste reutje Boet. Omdat dit de eerste keer was voor Boet wachten we even de echo af voor we de wachtlijst open zetten. Eind september hebben de echo gepland staan. Als de echo laat zien dat Luna drachtig is zetten wij eind september de wachtlijst open. Tegen de tijd zullen wij ook een indicatie geven. Luna en Boet geven kleine medium pups met een fleece vacht. Over de verwachte kleuren kunnen we niks zeggen omdat deze combinatie voor het eerst is.

Heeft u vragen vul dan het contactformulier in en wij komen bij u terug.

 

Alle pups zijn voordat ze het nest verlaten:

Gecontroleerd door de dierenarts

Geënt

Ontwormt

Gechipt

Geregistreerd bij de ALAEU

Krijgen een stamboom

Krijgen een paspoort.